28-годишнен  мъж е привлечен за обвиняем по досъдебно производство на

...
28-годишнен  мъж е привлечен за обвиняем по досъдебно производство на
Коментари Харесай

Арестуваха 28-годишен рецидивист за стрелба и закани към полицаи в Костинброд

28-годишнен  мъж е притеглен за обвинен по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура – Костинброд, формирано за разваляне на непозната движимост, безчинство и отправяне на закани по отношение на полицейски орган. Престъпните действия са осъществени от него при изискванията на рисков рецидив, оповестиха от прокуратурата.
Прочетете още
В хода на следствието са събрани задоволително доказателства за виновността му

Вечерта на 25 януари на ул. „ Александър Стамболийски “ в Костинброд, обвиненият  е създал изстрели с въздушно оръжие, ориентирани към лек автомобил. Вследствие на действието му са развалени стъкла и породени вреди на транспортното средство, благосъстоятелност на комерсиално сдружение.

След получен сигнал за случилото се местопроизшествието било посетено от полицейските чиновници от полицията в Костинброд. Извършителят на действието бил открит. По време на инспекция той отправил обиди и закани към орган на реда. С непристойните си дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, обвиненият изразил очевидно пренебрежение към обществото.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Костинброд мъжът е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР